דיסק יהלום יבש דיסטאר לחיתוך קרמיקה קשה 125×2.2 ממ Distar Edge
דיסק יהלום מקצועי לחיתוך קרמיקה קשה מבית Distar, דגם 5″ x 7/8″ Distar Edge Dry Diamond Cutting Blade for Hard Ceramics, מיועד לעבודה מדויקת ונקייה בחיתוכי 45° ובגימור שוליים יבש.
דיסק חיתוך ייעודי לעבודות גמר בקרמיקה ופורצלן, עם ביצועים יציבים בחיתוך אלכסוני וביצוע שפה נקייה. מתאים לאנשי מקצוע המחפשים דיוק, שליטה ותוצאה אסתטית גם בחומר קשיח.
למה לבחור ב Distar Edge Dry Diamond Cutting Blade for Hard Ceramics
הלהב תוכנן במיוחד לחיתוך מיתר של 45° ולפעולות bevel, כך שהוא מסייע לייצר מפגש מדויק בין משטחים. הוא מתאים לעבודה יבשה, מה שמקל על שימוש באתר ומייעל את תהליך הגימור.
השילוב בין ייעוד לחומרים קשים לבין מבנה לחיתוך מדויק הופך אותו לבחירה טובה לעבודות שבהן איכות הקצה חשובה לא פחות מהחיתוך עצמו.
תכונות עיקריות
- מיועד לחיתוך מקצועי של קרמיקה קשה ופורצלן gres.
- מתאים לחיתוכי 45° וליצירת שיפוע מדויק בקצה האריח.
- מאפשר חיתוך יבש ונוח ללא צורך בקירור מים.
- מסייע בגימור נקי של שפות האריח ובמראה סופי מוקפד.
חוויית שימוש
העבודה עם הלהב מאפשרת שליטה טובה יותר בשלב החיתוך והליטוש של הקצה, במיוחד בפרויקטים שבהם נדרש מראה אסתטי. הוא מתאים לשימוש מקצועי שבו חשוב לשמור על דיוק לאורך זמן ועל תוצאה אחידה בין אריח לאריח.
בזכות הייעוד לחיתוך יבש, השימוש הופך נוח יותר בסביבת עבודה משתנה, ללא תלות מלאה במערכת מים. זהו פתרון יעיל למי שמבצע חיתוכי גמר ומעוניין לחסוך זמן בלי להתפשר על איכות.
מתאים ל
- מתקיני ריצוף וחיפוי העובדים עם קרמיקה ופורצלן.
- קבלני גמר המבצעים חיתוכי 45° ו- bevel מקצועיים.
- סדנאות ומקצוענים הזקוקים לחיתוך יבש מדויק בקצוות אריחים.
מפרט טכני
קוטר: 5 אינץ'
קוטר חור: 7/8 אינץ'
מותג: Distar
דגם: Edge Dry Diamond Cutting Blade for Hard Ceramics
ייעוד: חיתוך יבש לקרמיקה קשה ופורצלן gres, כולל חיתוכי 45° וגימור שוליים
5″ x 7/8″ Distar Edge Dry Diamond Cutting Blade for Hard Ceramics



